Bruidsboeketten

HEADER FOTO 1
JA, ik wil!
Welkom bij Passie & Bloem
HEADER FOTO 2
HEADER FOTO 3
HEADER FOTO 4
 

Ja ik wil.....

Op de allermooiste dag van je leven mag je stralen. En dan wil je ook het mooiste bruidsboeket. Zo’n boeket is heel persoonlijk, het moet passen bij de bruidskleding van het paar én bij de persoonlijkheid van de bruid. Mijn uitdaging is om dan te zorgen dat ik die speciale bloemen vind die passen bij iedere unieke persoon en bruidsjurk. Dat doe ik samen met het jullie. Ik ontvang jullie in mijn atelier waar ik alle mogelijke materialen en voorbeelden beschikbaar heb. In gesprek met elkaar beslissen we hoe het perfecte bruidsboeket moet worden. Op de trouwdag zelf stel ik dat samen en zo zorg ik dat jullie plaatje af is.

Naast het bruidsboeket kan ik ook het andere bloemwerk verzorgen wat bij dé dag past. Denk daarbij aan een corsage voor de bruidegom, maar ook corsages voor de daggasten, een autoversiering, bloemen voor bruidskinderen, kerkversiering, bloemstukken voor op de feestlocatie  en andere versieringen.

Neem vrijblijvend contact op via 06-12266700 of per email, gerdina@passieenbloem.nl  zodat we samen tot dat ene persoonlijke bruidsboeket kunnen komen.

https://i0.wp.com/www.passieenbloem.nl/wp-content/uploads/trouwen.jpg
https://i0.wp.com/www.passieenbloem.nl/wp-content/uploads/loveawardswinnaar.png?w=350

Bezoekadres

Pascalstraat 13D
2811 EL Reeuwijk

Postadres

Wilhelmina van Pruisenlaan 330
2807 MD Gouda

WBack To Top