Gerdina van Beek

Ontmoet het team van Passie&Bloem

Gerdina van Beek

In 2015 kwam mijn droom uit en startte ik Passie&Bloem. En vaak krijg ik te horen dat de naam helemaal bij mij past. Want ja ik heb PASSIE voor bloemen en mijn mooie vak.Mijn beste eigenschappen zijn mijn creativiteit en mijn belangstelling voor mensen. Die kan ik vertalen in heel persoonlijk en bijzonder bloemwerk.

Als klein meisje was ik al bezig met bloemen en de natuur. Deze liefde kreeg ik van mijn vader en samen hadden we een grote passie voor de natuur. En nog steeds word ik blij van alle kleuren en vormen die bloemen hebben en is de natuur voor mij een grote bron van inspiratie. Een mooie stronk hout kan mij al laten zien hoe het bloemstuk zich verder kan gaan vormen.

Ik vind het fantastisch om bloemwerk voor verschillende gelegenheden te maken. De blijdschap op het gezicht van een bruid als haar aanstaande man haar het boeket aanbiedt, maar ook de tranen in de ogen van de nabestaanden bij een uitvaart. Ik vind het een voorrecht om mee te kunnen werken aan die lach of traan. Dat is het mooie van mijn vak. En ook dat de natuur er aan mee werkt om elk seizoen andere mooie kleuren en vormen te laten zien, geeft dat ik mijn vak nog elke dag met heel veel passie uitvoer!

https://i0.wp.com/www.passieenbloem.nl/wp-content/uploads/PASSIE_GERDINA_TOTAAL.jpg
https://i0.wp.com/www.passieenbloem.nl/wp-content/uploads/019_PASSIE-Small.jpg

Simone Verschoor

Vanaf mijn 15e werk ik al in het bloemenvak. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende bloemisten gewerkt en heb zo veel ervaring en kennis opgedaan.

Toen ik bij een bloemist in Gouda werkte kwam Gerdina daar stage lopen! Wij kennen elkaar dus al heel lang.

Ik geniet elke dag van de mooie kleuren en vormen van de bloemen. Waar ik bij Passie&Bloem de gekste creaties kan maken en mij daar helemaal in uit kan leven. Dat we de tijd hebben om deze mooie dingen te maken maakt het helemaal bijzonder!

 

WBack To Top